Leyla Zullufi

Uppdatering på… eh, allt!?

Godkväll på er och glad påsk i efterhand!

Som de allra flesta vet så blev det inget påskfirande för oss i år då vi flyttade på långfredagen. Hur gick det då? Jo, det gick faktiskt väldigt bra och snabbare än vad jag trodde att det skulle göra när det är direktbyte. Men det är ju allting som kommer i efterhand som tar sån himla lång tid! Först och främst så hade de absolut inte städat så som vi hade kommit överens om att vi skulle städa så det var ju inte bara att börja packa upp utan vi var tvungna att storstäda först… Vi hade ju kunnat klaga osv men jag känner bara att jag inte orkar massa tjafs utan vill bara få det överstökat och vi gör det ändå bättre själva.

Jag har totalt trotsat foglossningen och bara kört på lite för hårt bara för att komma i ordning, inte det lättaste när man är gravid och samtidigt har en snart tvååring som springer runt här hemma och vill ha all uppmärksamhet helt hela tiden. Men idag har det faktiskt börjat likna ett hem igen! Vi ska dock få omtapetserat och ommålat i alla rum snart för att väggarna är hemska så det känns så onödigt att sätta upp allt man vill ha på väggarna ännu.

Men nu ska jag sluta tjata om flytten jag lovar!

Foglossningen är för övrigt hemsk och jag är heltids sjukskriven fram till 29e april nu så får vi se hur det blir framöver. Jag ska ringa sjukgymnast på tisdag för att boka tid för akupunktur och se om det hjälper något.

Graviditeten rullar annars på väldigt bra. Som jag tidigare nämnt så känner jag inte ens av att jag är gravid förutom foglossningen. Konstigt nog så går jag inte upp något i vikt men magen växer och mina gamla bristningar har börjat klia allt mer och mer. Nu har jag även äntligen känt av lite FLADDER och några BULTAR så jag vet ju att det är någon som bor därinne haha! Vi går för övrigt in i vecka 18 idag och har rutinultraljud den 17e april.

Lionel växer så det knakar i både kropp och knopp! Han kan säga hela meningar nu och både ställa frågor och ge svar. Han kan alla djur och färger och börjar även snappa upp de på engelska nu 🙂 Han är även väldigt prövande nu och testar alla våra gränser. Det känns som att han vet att något är på gång, syftar på att jag är gravid då han märker att min energi och kraft är på botten. Men det funkar ändå bra.

Undrar om någon orkade läsa allt detta? Tack i så fall haha! Bjuder på lite bilder.

Vårat vardagsrum som saknar detaljer och gardiner än så länge.

Lionel ser inte så glad ut över att få en ny matta men det var han jag lovar haha!

Ursäkta för väldigt dålig kvalité på bilderna. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anneli

    Jag hatar när folk inte kan städa efter sig, hur svårt ska det vara?
    Det är alltid så när jag har bytt lägenhet, man blir så less.

stats