Leyla Zullufi

Foglossning

Äntligen har vi gått ut med graviditeten vilket innebär att jag kan få skriva av mig om alla krämpor jag faktiskt haft hittills och hur jag egentligen mår!

Till att börja med ska jag berätta att jag hade ganska grov foglossning tidigt när jag var gravid med Lionel och blev helt sjukskriven redan innan halva graviditeten hade gått. Och det sägs att har man haft foglossning en gång så blir man oftast inte av med det, så jag var beredd på det även denna gång. MEN inte så här tidigt! Jag kände av det direkt efter jag hade plussat i vecka 4-5 nångång och nu är detta andra dagen som jag är hemma från jobbet bara denna vecka pga foglossning.

Den är så grov att jag redan nu i vecka 14 får ta fram kryckorna. Hela höften låser sig liksom till och från och då kan jag verkligen inte röra mig utan stöd. Jag är så ledsen över detta då jag verkligen älskar mitt jobb och vill kunna jobba mer, men det är svårt med mitt jobb. Jag jobbar ju på förskola med de yngsta barnen.

Imorgon eftermiddag ska jag i alla fall träffa en sjukgymnast för att bland annat få ut en TENS. Det är som elektroder man sätter på kroppen som ger små stötar typ för smärtlindring, googla haha. Jag hade en sån förra graviditeten och det var skönt att kunna ha hemma. Men som det ser ut nu så lutar det åt att jag måste ringa min barnmorska och prata om eventuell sjukskrivning… så trist.

Ingen aning om vad jag ska försöka göra idag? Vill inte bara ligga hemma i sängen, jag blir knäpp. Enis ska i alla fall tentaplugga då han har tenta imorgon.

Ha en bra dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats