Leyla Zullufi

Läser som en tok!

Alltså hörni, jag har funnit min kärlek för böcker igen! Jag älskar att läsa och det går så fort, känner att jag måste gå på jakt efter nya spännande böcker nu.

I julklapp fick jag nämligen 2 till böcker som jag önskade mig av min kära man Enis. Nämligen youtubern Therése Lindgrens böcker – Ibland mår jag inte så bra och Vem bryr sig?

Jag började läsa hennes första bok på julaftonskvällen och läste då ut halva boken, igår kväll läste jag ut andra halvan och den var så bra! Den handlar om psykisk ohälsa och jag kan verkligen relatera till mycket då jag själv varit med om det. Nu ikväll började jag läsa hennes andra bok och har 30 sidor kvar. Den handlar om hennes resa till att bli vegan och innehåller mycket fakta om djur osv.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli så intresserad av att själv välja vegetariska alternativ i kosten. Det får mig att vilja undersöka utbudet på affären där jag handlar, vilket jag kommer göra imorgon!

Men nu ska vi lägga oss, jobb för mig väntar imorgon. Klockan 9.15-16.30, sen blir det tacos med mamma och familjen! Godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats