Leyla Zullufi

Tandvärk och inflammerad lymfkörtel

Long time no seen!

Hello! Nu har jag saknat er tillräckligt länge för att slänga upp ett nytt inlägg haha. Nej men jag kom ju in i ett ganska bra flow där ett tag, vad hände liksom? Nu är jag tillbaka i alla fall 🙂

Vad har hänt sedan sist då? Det har väl gått typ 3 veckor sedan sist nu. Som rubriken lyder så mår inte jag sådär jätte bra faktiskt. Jag har fått problem med min ena visdomstand IGEN och det har även bidragit till en inflammerad och svullen lymfkörtel i käken. Inte alls skönt. Jag går i alla fall på en 10 dagars behandling av en gel nu och ska sedan tillbaka till tandläkaren för att se vad nästa steg blir.

Det är egentligen inget fel med själva tanden utan jag har en flik om ligger över tanden som jag biter ihop på och om svullnaden på den inte går ned tillräckligt mycket så kommer de att skära bort den.

Idag har jag i alla fall kämpat mig igenom jobb mellan 7.15-19, wehoo!

Jag har även inskolning på det på jobbet, tur man har så bra och förstående kollegor som stöttar en 🙂

Imorgon blir det mer jobb med inskolning.

På fredag blir det en kort jobbdag och parmiddag med halloween-tema på kvällen. Lionel får mysa och umgås med farmor under tiden 🙂 Vad ska ni göra i helgen då? ”Ni”, om jag har några läsare kvar dvs haha?

23482838_1487909581316254_1712061854_o

I lördags var vi på Lek och buslandet med kusinen Anabelle och min vän Lovisa, det var lyckat kan man säga!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats