Leyla Zullufi

Sjukdom efter sjukdom…

Japp, ni läste rätt. Nu har sjukdomarna och hälsar på oss igen. Lionel har varit hemma från förskolan idag då han fick feber inatt, igen! Det känns som att vi alldeles nyss var hemma sjuka från jobb och förskola? Han var i alla fall hemma med Enis då han inte började praktiken förrän klockan 14 idag. Så jag fick vabba någon timme idag då jag egentligen skulle jobbat till klockan 15.

Enis tyckte att Lionel hade mått ganska bra under förmiddagen och inte haft någon feber men när jag kom hem och Lionel vaknade så mätta jag tempen till 38 grader. Och han är inte alls rolig att vara med just nu haha, det är bara massa gnäll och gråt 🙁 Tror att jag har fått 2 léenden sedan jag kom hem. Så han blir hemma imorgon med.

Jag ska jobba lite nu och sedan åker vi hem till syrran och käkar middag. Mycket trevligare än hemma då Enis har praktik till klockan 22 igen. Vad ska ni göra denna lill-lördag?

Var bara tvungen att dela med mig av denna underbart gulliga bild! När jag vaknade i måndags (fick sovmorgon) så var det alldeles tyst här hemma och jag trodde nästan att Enis och Lionel hade gått någonstans. Sedan när jag kom ut i vardagsrummet så hade de båda somnat så sött i soffan 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats