Leyla Zullufi

Härliga måndag!

Goddagens!

Jag började denna måndag med att hoppa in och jobba en timme tidigare för en kollega som blivit sjuk. Men jag slutade som vanligt på måndagar klockan 13. Det är därför jag älskar måndagar för att jag har liksom hela dagen på mig efter att jag jobbat till annat skoj! 

Idag var vi på Marieberg en sväng och kollade runt, jag köpte bland annat lite nytt välbehövligt smink. Dagen gick fort idag tycker jag och snart är det redan läggdags hemma hos oss! Lionel var väldigt snorig och hängig igår och imorse så han fick stanna hemma med pappa Enis idag. Men under dagen blev han mycket piggare så det blir förskola för honom imorgon. Hoppas det går bra!

När Lionel sover så ska jag och mannen min mysa ned oss i soffan framför Idol 🙂 Kollar ni också på Idol?

Bjuder på lite bilder ifrån helgen. I fredags hade jag och Enis date-night. Vi åt middag på Chandani (såå gott!) och gick på bio, det blev filmen Baywatch. Den var rolig 🙂 Lionel var hos min syster under tiden. 

I lördags var vi och kollade på en bilutställning på dagen och på kvällen åkte Enis till Västerås för att titta på boxning så jag och Lionel hade det mysigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats