Leyla Zullufi

Det gick bra

Precis som rubriken lyder så gick det super bra för Lionel på förskolan igår. Jag ringde för att kolla läget ca. en timme efter att jag lämnat honom för att lugna mitt mammahjärta och allt de sa kändes jätte bra och det var skönt att höra att det gick bra. Personalen är ärliga och säger att han blir lite gnällig till och från men att det går över när han hittar något att göra, det uppskattar jag. Jag vet ju själv hur det är med barnen på förskolan men det är inte så lätt när det är ens egna barn det handlar om hehe. 

Idag var jag där på inskolningssamtal vid klockan 10 och jag tjuvkikade då ut på Lionel genom fönstret. Det var så skönt att se honom gå runt på gården och vara nöjd o glad 🙂 Han äter även väldigt bra på förskolan, han hade till och med ätit själv och druckit ur glas! Mammas duktiga kille❤️ Jag får hämta honom efter lunch idag med, längtar redan. 

Enis slutar skolan klockan 12 idag så vi ska mötas upp vid förskolan och eventuellt gå till syrran på en kaffe, vi får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt. Vad ska ni göra idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats