Leyla Zullufi

1 år och 8 månader

Japp, jag har varit hemma i hela 1 år och 8 månader i augusti! Jag har varit mammaledig med Lionel i 1 år och 3 månader men jag blev sjukskriven från jobbet (pga foglossning) redan i januari. Så det är ett tag nu. Men… imorgon börjar jag jobba!

Det känns både bra och lite jobbigt. Skönt att komma in i ordentliga rutiner igen och ett mer socialt liv men tanken på att inte vara hemma 24/7 med min lilla bebis längre får det att kvida i magen ? Lionel kommer att vara hemma med pappa Enis i 2 veckor nu innan han börjar förskolan. Sedan har jag tagit ledigt för 2 veckors inskolning. Vi kör en vecka ihop och andra veckan tar jag själv då Enis börjar skolan. Det kommer säkert att gå super bra!

Idag var det alltså min sista dag på mammaledigheten och den har spenderats med nära och kära. På förmiddagen var våra mammor här som vanligt haha! Efter att Lionel hade sovit åkte vi till Lager 157 och IKEA på en fika. Lionel fick även en ny ryggsäck till förskolan ? Sist men inte minst så åt vi middag hemma hos syrran.

När vi kom hem fick Lionel ta ett bad medan jag diskade och nu tar Enis nattningen så att jag kunde packa i ordning väska osv inför morgondagen. Första dagen på sommar schema imorgon och jag jobbar klockan 9.30 – 16.30.

Hörs eventuellt imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats