Leyla Zullufi

Sista dagen

Godkväll på er!
Det har inte blivit så mycket bloggande som jag hade tänkt på denna resa men men. Dels för att själva resan heller inte riktigt blev som vi hade tänkt oss men vi har haft det bra ändå. Då var det sista dagen här för oss idag då vi åker hem imorgon på förmiddagen. Klockan 10 åker vi hemifrån för att hinna checka in osv. Planet lyfter 12.40 och vi är hemma i Sverige 17.30 då vi har en mellanlandning i Wien. Enis mamma och bror hämtar oss på Arlanda då de åkte hem en vecka tidigare än oss.

Den sista dagen har vi tagit det ganska lugnt faktiskt. Vi lämnade tillbaka en resesäng och matstol som vi fick låna till Lionel under vår vistelse här. Vi var hos Enis mormor och morfar och sade hejdå o lite sånt.

Nu nattar jag Lionel och sedan ska det packas och umgås hemma sista kvällen innan vi också lägger oss. Jag måste bara tillägga att det ska bli lite skönt att slippa denna otroliga värme. Det är mest bara jobbigt nu efter 3 veckor faktiskt. Klockan är runt 20 och det är fortfarande över 30 grader…

Hörs ifrån Sverige nästa gång!

Bubbis som en fisk i vattnet igår?

Vi var äntligen och besökte gravarna i förrigår❤️ Detta är Lionel hos sin farfar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats