Leyla Zullufi

Kärlek vid första ögonkastet

Godmorgon på er!

Tidig morgon för mig idag, min natt och morgon. De har varit jobbiga båda två, Lionel har sovit ganska dåligt, igen… Jag planerar på att lägga mig igen när han sover sin förmiddagstupplur.

Jag saknar tiden då han sov hela nätter, vad hände egentligen? Förbaskade tänder och utvecklingsfaser! Längtar tills han börjar förskolan nu faktiskt så att han kan få bättre rutiner och göra sig av med mer energi. Jag tror ju även att han skulle sova så mycket bättre i ett eget rum så kanske dags att börja kika på något större? Det skulle vara skönt.

Enis är ledig idag med då det är röd dag men vi har inga planer. Mamma frågade mig om jag ville med henne upp till stan och fixa lite saker. Det gör jag nog, barnfri. Jag behöver lite ensamtid så får Lionel vara lite själv med Enis också. Minns inte sist jag var med bara mamma utan Lionel faktiskt haha. Det blir nog roligare för Lionel att kanske gå ut i parken med pappa istället för att sitta i vagnen på stan 🙂

Jag nämnde ju att Enis kusin Linda var här en sväng på förmiddagen igår och hon hade med sig Lionels försenade födelsedagspresent. Hela släkten har typ dessa flaskor från Norge haha men de är såå bra! Det är anti-spill vattenflaskor i bra plast och så kan man skriva sitt namn på 🙂 För Lionel var det kärlek vid första ögonkastet haha, han älskar verkligen den!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats