Leyla Zullufi

1,5 veckas bloggpaus

Japp, jag tog en bloggpaus, utan att säga något hehe sorry! Men nu är jag tillbaka då jag laddat om lite. Som jag skrev i mitt senaste inlägg från förra veckan så ville jag umgås med familjen i det fina vädret som vi hade. Ja hade, det finns inte kvar längre haha. Nu har det regnat och det är grått och blött. Svensk sommar…

Men vad har hänt sen sist då? En del faktiskt även fast det inte var så länge sen. Enis har gått klart sin andra termin (första året) på universitetet och har nu ”sommarlov”. Han är dock inte ledig då han började jobba redan idag och kommer att jobba hela juni måndag-fredag klockan 7-18.30. Så det är jag och Lionel bara, vi får underhålla oss själva i typ en hel månad haha. Ska bli såå skönt med semester sen!

Hur ser er sommar ut?

Imorgon ska vi till BVC på förmiddagen då Lionel ska vaccineras inför resan (igen) och sedan ska vi till UMP för att käka lunch och leka av oss. Bloggar mer då. Godnatt så länge.

Förresten så har vi rakat av Lionel hans super fina hår 🙁 Vi var tvungna för att han har så himla tjockt hår och han svettades jätte mycket så det var för hans skull, det blir skönt för honom. Han var väldigt duktig och satt still när Enis skulle raka honom haha. Men vi saknar hans hår otroligt mycket och kommer aldrig mer att klippa honom haha!

(Super suddig bild, jag vet, men det är en screen shot från en video).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats