Leyla Zullufi

11 saker som INTE får hända vid nattning

Nu börjas det igen med dessa underbara listor, haha i LOVE them!

Denna hittade jag hos Jessica Lagergren som bloggar hos Loppi.se

1. Den stora nysattacken
Du försöker hålla den inne, men alla vet att det är omöjligt att kväva en nysning. Chockuppvaknandet för ditt slumrande barn är ett faktum.

2. Grannen ringer på dörren
Är det inte typiskt att din granne MÅSTE låna skruvdragaren preeeeecis när ditt barn somnat? Och att denne granne inte nöjer sig med att knacka på dörren lite försiktigt utan ringer på dörren – tills du öppnar.

3. Mammagruppen går bananas i er sms-tråd
”Har ni sett att Lekmer har över 70% rea på regnkläder nu? Det bara måååste ni spana in!”. Din telefon vibrerar febrilt i fickan från din sms-tråd med mammagruppen och du förbannar dig själv för att inte ha stängde av notiser på den tråden förra gången exakt samma sak hände.

4. Glassbilen åker förbi utanför
Inte så troligt vid läggning, men heller inte omöjligt. Eller valfritt stort brummande fordon som tex plogbil som kör förbi fram och tillbaka utanför fönstret som en galning.

5. Du blir akut bajsnödig
Finns det något värre än att blu akut bajsnödig i situationer där det verkligen inte passar? Nej, det är såklart inte hela världen om du smiter iväg mitt i nattningen och lättar på trycker, men det är heller inte optimalt att ligga och hålla inne en korv när du ska verka avslappnad.

6. Partnern kommer hem och ropar högt ”honey I’m hooome”
Kärleksfullt? Absolut! Passande mitt i nattningen? Inte alls. Barnet vaknar garanterat direkt och frågar efter mamma/pappa.

7. Du ska precis ninjasmyga dig ut ur rummet och kliver på en legobit
Dessa jävla legobitar. Vad ÄR det med dessa plastbitar som gör att du ser livet passera i revy när du kliver på dem?

8. Du råkar tända lampan
Du kanske somnat till en aning, nattningen har tagit en evighet men ditt barn har äntligen äntligen somnat. Du famlar dig fram i mörkret och råkar tända taklampsjäveln.

9. Du somnar själv
Failbritt deluxe om målet är att kunna hoppa ner i soffan efter nattning och kolla på senaste avsnittet av din favoritserie.

10. Ditt barn vägrar sova
Du sjunger, du läser, du vyssjar och vaggar. Du låtsas sova, su säger ”god natt” tusen gånger, du killar och buffar men ditt barn vägrar sova. Du drabbas av panik och hinner tänka att du aldrig mer komma att få sova i hela ditt liv.

11. Du har glömt sätta telefonen på ljudlös
Någon säljare får för sig att du absolut vill köpa ett årsabonemang på strumpor mitt i nattningen och kunde inte ringa mer olämpligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats