Leyla Zullufi

Trowback thursday

Godmorgon godingar!

Idag klev jag och mini upp runt klockan 7 någon gång som vanligt. Pappa Enis ligger fortfarande och sover, han får sovmorgon idag då han inte börjar förrän sent i eftermiddag. Lionel ligger också och tar sin förmiddags tupplur nu så jag passar på att blogga. Jag får ju lite ”klagomål” från nära och kära över att jag inte bloggar lika mycket längre hehe. ?

Idag står det babymassage klockan 14 på schemat för oss i alla fall. Vi får se om vi åker upp tidigare och äter lunch på ump med eller om vi tar det hemma. Mellan klockan 18-21 så har de dessutom föräldrakväll idag så vi får se om vi stannar så sent idag eller hur vi gör, beror lite på om pappa Enis orkar komma efter skolan. ?

Igår tog vi det ganska lugnt ändå, jag träffade Helena och Enis tog en fika på stan med sin kusin. Senare mot kvällen åkte vi förbi mamma en sväng och sade hejdå då hon åker till Spanien! (Vi är inte det minsta avunsjuka, nej nej…) ?

Lionel för över 10 veckor sedan, här var han nog inte ens 2 månader gammal!

Jag tänkte förresten börja med TBT – throwback thursday, så varje torsdag lägger jag upp någon gamma bild. Skojigt eller? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats