Leyla Zullufi

Skratta och greppa

Hejsan svejsan!

Idag blev det pankakor till frukost då jag kände mig väldigt utvilad imorse 🙂 Jag kollade även på den nyaste avsnittet av Pretty little liars medan killarna fortfarande låg och sov, alltså det är ju såå bra! Kollar ni på det?

Annars så har vi bara chillat hemma idag, Enis hade ett hål på 3 timmar mellan klockan 12-15 så han har också varit hemma med oss typ halv dagen 🙂 Just nu sover Lionel och snart kommer min vän Helena över som jag inte har träffat på en eeevighet så det ska bli super mys! Senare när Enis slutar runt klockan 17 ska vi åka till net on net för att köpa en skrivare. Vi har tänkt köpa en ett tag men det har inte blivit av men nu behöver vi en när Enis har börjat plugga.

Förresten så har Lionel lärt sig att greppa saker själv, man kan liksom ge honom en leksak eller hålla någonting framför honom och då sträcker han sig efter den och tar tag 🙂 Sedan så skrattade han även riktigt ordentligt idag när Enis lekte med honom och våra hjärtan smälte!! Haha gud vad härligt det är att höra ens barn skratta ifrån hjärtat 😀 När skrattade era små för första gången?

Skruttis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats