Leyla Zullufi

Gravid-drömmar

Godmorgon hörni!
Under hela graviditeten så har jag drömt väldigt mycket och ibland väldigt konstiga drömmar. Oftast så är det just om graviditeten och om mini i magen som drömmarna handlar om. Jag tycker det är roligt att reflektera över de på morgonen och fundera över vad de kan betyda mer än att det är mitt undermedvetna som försöker förbereda sig på livet som oss komma ska?

Jag har till exempel drömt väldigt mycket om amning under hela graviditeten och undrar om det är för att jag så gärna vill att det ska funka med det osv. I drömmarna så har det aldrig varit något problem. Nu när jag tänker efter så har alla drömmar liksom varit positiva! Förutom inatt…

Inatt så drömde jag min första gravid-mardröm. Jag drömde om förlossningen. Jag födde ut våran son och det gick bra sedan tuppade jag av eller något för att jag vaknade dagen efter (i drömmen alltså) helt ensam i ett rum där solen lös in jätte starkt. Jag kände att någonting var fel och ”vart fasen är mitt barn??” tänkte jag. Sedan visade det sig att jag inte fött ut moderkakan och att jag var döende och grejer (för att skippa detaljerna haha)! Men jag är helt ärrad haha vad betyder detta? Att jag är rädd inför förlossningen undermedvetet? För jag har ju inte känt rädsla inför det en enda gång? Det var i alla fall super skumt och jag har legat och kranat om magen hela morgonen nu haha!

Någon mer som drömmer/har drömt under graviditeter? Dela gärna med er, skulle vara super roligt att läsa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats