Leyla Zullufi

Svar på kommentar

Fråga från Ida:

Hittade hit genom BB’s blogg. Är nyfiken på hur det varit för dig och din man när ni gift er, folk brukar vara så negativa när man är ung och gifter sig. Hur länge sedan gjorde ni det? Tänkte om du kanske har något inlägg om det eller så?

Svar: Vad roligt att du hittat hit! Det var inte alls länge sedan vi gifte oss faktiskt, lördag den 16 april hade vi vigseln. Vi har inte haft något bröllop men kommer att ha det längre fram och jag har skrivit ett inlägg om det HÄR.

Jag förstår vad du menar med att folk ofta är negativa till sådana här saker när man är så ung men vi har faktiskt inte fått annat än positiva kommentarer vilket är jätte kul! Det kan också bero på att våra nära och kära inte är chockade över att vi ska få barn och att vi gifte oss i tidig ålder för att vi har varit så tidiga med allt i vårt förhållande.

Vi blev tillsammans när vi var 14 och 17 år, flyttade ihop/hemifrån när vi var 16 och 19 år, förlovade oss när vi var 17 och 20 år. Och idag är vi 19 och 22 år gamla, är gifta och väntar vårt första barn som är beräknad om cirka 4 veckor!❤️

Sedan även om folk hade varit negativa till allt detta så är det ingenting som hade hindrat eller påverkat oss. Saker som rör vår relation har ingen annan någonting med att göra och vi gör det som känns rätt för oss helt enkelt? Vi har alltid velat gifta oss och nu när vi ska ha barn så ville vi vara gifta innan bebisen kommer bara för att det kändes rätt. Nu känner vi oss verkligen som en familj!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats