Leyla Zullufi

Gravid-cravings just nu

Hello godingar!
Jag tänkte att det var dags att uppdatera er på fronten om mina gravid-cravings just nu. Det har faktiskt lagt sig lite med att jag verkligen MÅSTE ha nånting. Kan jag inte få det som jag är sugen på så får det liksom vara, för det mesta. Under hela graviditeten så har jag aldrig haft någonting fast utan det har gått lite i perioder på vad jag har för cravings. Jag tycker att det har varit skönt att inte ha ett och samma under hela graviditeten men andra i min omgivning kan nog tycka att det är svårt att hänga med när det skiftar haha. ?

Just nu är det i alla fall dessa godingar som gäller:

Festisen har hängt med under en period nu och Enis pratar alltid om hur han ska ladda upp med dessa till förlossningen.? Det är dock endast smaken cactus/lime som duger!
Coco pops måste jag ha i princip varje morgon till frukost. Äter såklart någonting mer än bara det. Frukost är den viktigaste måltiden på dagen!
Toblerone är en ny favorit som har växt fram, kan inte få nog av den.?
Äpplen har också hängt med mig nästan enda sedan början på grav. Det måste dock vara sorten Royal gala. Jag tror att jag har någon konstig craving på att det knaprar i munnen på ett speciellt sätt när man äter de haha. Och så kan jag inte bara äta de så där utan måste dela de i fyra delar! Super wierd ju…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats