Leyla Zullufi

Gravid uppdatering

I början på graviditeten så delade jag med mig utav lite cravings och krämpor. Och för ett tag sedan så skrev jag en graviditets-lista. Men nu tycker jag att det är dags att uppdatera er lite om vad som händer just nu.

Gravid vecka 31 (30+1) befinner vi oss i nu. Otroligt skönt att lägga de där 20-veckorna bakom sig.

Cravings kan verkligen vara allt möjligt, från sött till surt, från mat till godis osv. Jag äter verkligen heeela tiden! Men det är fortfarande frukten som är mig mest varm om hjärtat.

Mina krämpor just nu är sura uppstötningar, sammandragningar, otymplighet och kissnödighet (som följt med mig genom hela denna resa).

Viktuppgång så här långt är 12 kg. Ingenting jag skäms över att skriva ut då jag vet att det endast är tillfälligt 😉 För att göra det så lätt som möjligt för mig själv dock så är mitt mål att inte ha nått 70 kg på förlossningen.

Bristningar har jag hittills sluppit totalt vilket är super skönt! Har endast fått fler celluliter än förr.

Hormonerna kan däremot spela mig spratt. När jag skrattar så skrattar jag verkligen så att jag får ont i hjärtat och när jag blir ledsen så känns det verkligen som att hela min värld håller på att rasa samman! Och de sägs att amningshormonerna är värre??

Foglossning är ju en del utav mina gravid krämpor. Jag har haft det under hela graviditeten och det sitter tyvärr kvar än idag… Det har dock blivit bättre då jag endast är hemma och vilar mig nu, men så fort jag gör någonting ansträngande så hamnar jag på ruta 1 igen.

Hoppas ni tycker att sådana här inlägg är roliga att läsa? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats