Leyla Zullufi

Amning

Denna broschyr, som handlar om amning, fick vi utav barnmorskan igår. Jag satt precis och läste den och den var faktiskt riktigt intressant. Eller jag vet inte om andra tycker det eller bara jag som verkligen ser fram emot amningen haha.

Amning har alltid varit ett naturligt alternativ för mig och därför vill jag verkligen att det ska funka. Jag tycker absolut inte att det är något fel på mjölkersättning och tycker att alla får göra som de vill. Min systers båda barn matades till exempel med ersättning och de är det inget fel på. Jag tycker också att det är super bra att det finns ett annat alternativ för de som vill och om det kanske inte funkar med amning.

Men jag vill som sagt verkligen att det ska funka för mig och har därför börjat läsa på väldigt mycket och vill lära mig allt jag kan innan bebis ankomst. Jag har varit runt barn mycket osv men just amningen är ju någonting som man själv aldrig gjort tidigare. På grund av foglossningen så börjar jag tröttna på graviditeten (redan haha) och längtar något otroligt efter vår prins. Det känns på något sätt som att det kommer vara mysigt och kännas riktigt bra att kunna ge sitt eget barn mat. Kvinnans kropp är otrolig på det viset.

Någon gravid som har tankar kring amning? Skulle vara så himla roligt att läsa era åsikter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats