Leyla Zullufi

Önskelista till L

Vi har fått en massa fina grejer till mini, både ärvt och nytt men det finns fortfarande en del saker som vi saknar. Jag tänkte skriva en liten önskelista här och länka till produkterna så att ni också kan ta del av de. Hoppas ni tycker att sådana här inlägg är roliga att läsa 🙂 Innehåller adlinks. 

Skötbord – Här är två skötbord som vi har tittat på. Båda är från IKEA, det till höger är i märket Stuva och det till vänster Sundvik. Vi har så litet badrum så att vi måste ha skötbordet i sovrummet och då vill vi kombinera det med förvaring till minis kläder osv. Båda dessa kan man även använda efter skötbords-tiden då Stuva kan bli till ett skrivbord och Sundvik till en byrå. Det lutar nog mer åt Stuva då den har fler lådor, är lite större och blir mer praktisk för barnet i längden.

HÄR // HÄR
Skötväska – Jag och Enis har suttit och plockat ut några skötväskor som vi tyckte var fina och praktiska. Enis är väldigt bestämd med att den inte får vara för ”kvinnlig” då han också vill kunna gå runt med den säger han haha! Våran vagn är grå så det måste ju matcha lite också.

 

HÄR // HÄR
HÄR // HÄR // HÄR
Blöjtårta – Det här är någonting som jag alltid har velat ha när jag får barn, bara för att de är så fina och söta haha! Har hittat en sida där det finns både färdiga och där man kan designa de själv. Länk finns nedan.

HÄR
Sänghimmel – En vit sänghimmel vill jag ha för att det är fint och för att det skapar lugn hos barnet. Vill gärna ha ett stativ som man fäster på spjälsängen.

HÄR // HÄR
Babysitter/Babygunga – En sådan här hade jag inte tänkt införskaffa mig faktiskt tills jag blev tipsad av en vän. Hos henne hade den kommit väldigt mycket till användning så vi började titta efter några stycken. Dessa två är jag helt förälskad i.

HÄR // HÄR
Babygym – Dessa är också någonting som vi både har hört och tycker själva är ”bra att ha” då det är bra när barn ligger på golvet, de lär sig upptäcka och rulla osv.

HÄR // HÄR

Babyprylar med namn – Det kan nog vara bland det finaste och gulligaste jag vet. För att det blir så mycket mer personligt när det står ens namn på och man vet att det är ens egna och ingen annans, ingen har då heller en exakt likadan. Jag kommer att beställa hem massor med grejer med tiden (om jag känner mig själv rätt) med hans namn på. Dessutom så är det perfekt att ge bort i present. Som sagt det blir mer personligt om man tar sig tiden att fixa namnet på än om man bara gå in och köper något.

Det finns dock så himla mycket, nappar, filtar, mjukisdjur, kläder osv. så jag väljer att inte länka eller lägga in bilder på det utan det får bli i ett annat inlägg.

Sen fattas det massvis med kläder (speciellt de första storlekarna) och babyvakt men det finns det också tusentals olika varianter utav.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats