Leyla Zullufi

Vecka 19

Som vanligt så gick vi in i en ny vecka igår då det var onsdag. Vi är alltså i vecka 19 (18+1) idag. Vi har snart gått halvvägs, det är helt ofattbart!
Jag ser typ större ut på bilden ifrån förra veckan men den bilden är tagen på kvällen och den här ovan precis nu. Det har inte hänt så jätte mycket nytt förutom att magen växer och det börjar kännas. Magen är hårdare och huden mer spänd, tarmarna trycks typ upp haha. Foglossning blir tyvärr fortfarande värre och värre men jag kämpar emot. Annars så mår jag väldigt bra förutom att jag är riktigt trött på nästäppan nu!

Nu till det spännande som jag sa att jag skulle berätta igår kväll…

Igår kväll så kände jag bebis otroligt mycket, jag tror dock inte att det var några ordentliga sparkar men det kändes mer än vanligt i alla fall. Jag tyckte då att jag även kunde känna bebis på utsidan en aning för första gången! Jag tog Enis hand och bad honom känna snabbt innan det slutade och då fick bebis typ något adrenalinkick eller nått haha. För att oj vad det rörde sig då! Enis säger dock att han endast kände min puls men jag tror att det var lite både och 🙂 Det känns ju såklart 100 gånger mer på insidan än utsidan.
Jag tyckte i alla fall att det var riktigt j*vla coolt så ville dela med mig av detta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats