Leyla Zullufi

Vecka 18

Idag går vi in i vecka 18 (17+0). Så himla sjukt att tänka att vi gått halvvägs om 2 veckor! Men ändå så himla glad över att det går så fort, man vill ju träffa det lilla livet man bär inom sig. Den 4e januari så ska vi på vårt rutinultraljud och då får vi även reda på kön då vi har bestämt oss för att ta reda på det. Jag kommer självklart att dela med mig utav det på bloggen sen.

Jag får ofta höra att jag är stor för att vara i den veckan jag är i. I början av graviditeten var jag väldigt uppsvullen och sedan dess så har jag väl bara växt, haha? Jag har också fått veta att jag har livmodern i framvägg vilket kan göra att det syns snabbare då. Annars så känns magen som vanligt, det är klart att det är lite ovant att ha en sån stor mage men man vänjer sig liksom. Den följer ju bara med hela tiden och finns där. Men när jag har ätit och känner mig svullen så känner jag mig SUPER svullen haha.

För övrigt så är det inget nytt som har hänt än så länge. Magen växer som sagt och jag har känt av lite fladder som jag har skrivit om tidigare. Jag börjar nu känna mig piggare men fotlossningen blir tyvärr värre och värre, dock olika från dag till dag. Min nästäppa är kvar och så har jag märkt av att blodmängden i kroppen har ökat samt att jag blir andfådd väldigt lätt, kan bli andfådd av att föra en konversation liksom haha!

Från och med vecka 20 så tänkte jag även dela med mig av vad som händer med bebis i magen, taget ur min gravidapp som jag har på telefonen.

Kommer inte på något mer att skriva nu men fråga gärna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats