Leyla Zullufi

Count on me

Hörni minns ni att jag skrev att jag hade köpt denna deodorant? Jag sa ju att jag skulle testa den ett tag och sedan recensera den för er här på bloggen. Så nu tänkte jag göra det. Anledningen till att jag köpte denna från början var för att det hände mig någonting som jag blev riktigt chockad över! Jag har alltid varit en sådan person som har lätt för att svettas men jag har aldrig haft problem med lukten, om ni förstår vad jag menar. Jag har alltså aldrig gått runt och luktat svett (klarar dessutom inte av det) utan det har räckt att jag har använt någon billig spraydeo bara och det har alltid funkat för mig. Fram tills jag blev gravid…

Några veckor in på graviditeten så började jag känna svetslukten på mig själv och det var så illa att jag behövde tvätta mig under armarna och byta överdel flera gånger om dagen! Hur sjukt är inte det!? Det var i alla fall verkligen inte likt mig och ingenting jag kunde står ut med såklart haha, hemskt ju! Och jag har då hört så mycket bra om Blondinbellas produkter att jag tänkte ge det ett försök, vilket jag gjorde och oj så glad jag är!

Detta är den bästa deodoranten som jag någonsin har använt! Den doftar gott och fräscht, håller verkligen hela dagen och kladdar inte.
Den kostar 119 kr vilket är lite dyrare för mig i alla fall då jag har kört på sådana för 20 kr förut, men så värt det! Jag har sagt att om den så skulle kosta 300 kr så köper jag den.
Jag köpte min på ParfymeriL på Marieberg men den finns lite överallt och på nätet. Köp den!

Någon som har testat den? Vad tyckte ni?

Rekommenderar alla att köpa denna i alla fall, den har räddat min vardag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats