Leyla Zullufi

Craving

Hej på er! Jag tänkte berätta lite om mina gravid-cravings.
Det är väldigt många som frågar mig om jag har fått någon speciell craving nu när jag är gravid. Och jag har alltid svarat nej men efteråt så har jag tänkt till och det har jag ju visst fått, bara att man inte har tänkt på det. Redan väldigt tidigt i graviditeten så kunde jag bli sugen på precis vad som helst (!) både på sådant jag alltid gillat och lite ovanligare saker.
Jag började i princip äta allt som lades fram framför mig haha och detta på grund av ökad aptit såklart. Men jag kunde också bli väldigt äcklad och illamående av vissa saker bara från ingenstans. Så kan det fortfarande vara men inte lika mycket.

De senaste veckorna har jag i alla fall blivit helt beroende av popcorn! Det behöver inte vara de ni ser på bilden utan kan vara precis vilka popcorn som helst. Det händer liksom att jag blir sugen på det efter att jag har lagt mig på kvällarna och då måste jag gå upp för att poppa popcorn, annars kommer jag tänka på det hela natten. Haha det här är ju lite roligt tycker jag, men det kanske inte är bra med så mycket salt? För jag saltar allt och det har jag alltid gjort.

Sedan så är jag super törstig hela tiden och då är det endast blandsaft som duger, just nu är det jordgubbssmak från BOB.
Och som ni ser på bilden så dricker jag ur stora behållare och inte ur glas haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats